lidt af hvert...

Vi har begge en mangeårig baggrund i modebranchen hhv. design og marketing.
Gennem mere end 10 år, har vi arbejdet sammen og de seneste 2 år som tætte selvstændige kollegaer og sparringspartnere.
Vi har hver vores kompetencer, og opgaverne fordeles mellem os, men vi sætter altid et fælles aftryk på projekterne.

branding

Vi ved, hvor vigtigt det er. at brande sig efter sit dna, at appellere til målgruppen og kommunikere klart gennem et stærkt visuelt univers. Vi omsætter værdier, holdninger og ambitioner til et grafisk fundament.

re-branding

Der kan være mange grunde til behovet for en opdatering. Uanset, kan vi være med til at vende det hele på hovedet, starte forfra eller sørge for at bevare det gamle fundament og give det et nutidigt, men langtidsholdbart løft.

visuel identitet

En visuel identitet er mange ting. Vi kan blandt andet hjælpe med design af logo og logovarianter, brand mark, identitetsfarver, valg af typografi, stilretning, stemning og oplæg til foto-/stylingmateriale.

fundamentet

Vi laver altid en gennemgang af eksisterende eller kommende brand, for at forstå og få essensen af opgaven ind under huden.
Vi kaster bolde i luften, tænker ud af boksen (…og nogen gange ind igen) og koger det ned til et fælles udgangspunkt – et direction board, vores fundament.

branding & re-branding

Vi specialdesigner visuelle identiteter med fokus på helhed og sammenhæng

visuel oprydning

Vi opdaterer, genopbygger og rydder op i eksisterende visuelle identiteter

overblik

Det kan være svært at holde tungen lige i munden, når det kommer til at bevare et sammenhængende udtryk på de forskellige platforme og kommunikationskanaler, men meget vigtigt. – Vi har heldigvis værktøjet i orden!

oprydning

Vi får overblik, skærer ind til benet og sorterer det unødvendige fra. Eksempelvis reducering af farver, typografi, grafiske elementer og layouts. 

regler & pricipper

Vi kan hjælpe med at opsætte regler, retningslinger og skabeloner, som alle kan arbejde ud fra. – Eksempelvis en designmanual.

designmanual

Et stærkt og brugbart værktøj er en designmanual. Den kan udpensle regler og retningslinjer og giver et let forståeligt overblik over brandet’s visuelle udtryk.

layout & dtp

Vi hjælper med grafisk opsætning af alt indenfor online og offline markedsføring

grafisk layout

Kataloger, look books, præsentationer, salgsmateriale, one-pagers, annoncer, skilte, emballage og meget mere. Idéer, inspiration og opsætning af kampagnemateriale eks.  udsalgskampagner.

online content

Grafisk opsætning af posts til feed og stories, nyhedsbreve og web-banner, både i still, .gif og video format.

webdesign

Vi designer udtryk og opsætning til små og større websites. I avancerede projekter samarbejder vi med dygtige web-programmører, som står for den endelige udførelse.

motion graphics

Vi kan tilføre animeret tekst og grafik på eksistrende videomateriale, samt klippe og redigere. Derudover har vi også mulighed for at animere logo’er.

unikke streger

Den rigtige streg kan  understøtte brandet’s dna, være med til at skabe blikfang og tilføre en unik visuel vinkel. Vi designer all over prints og illustrationer til emballage, tekstiler, merchandise, web og lign. 

print design

Om det er til emballage, plakater eller tekstilprodukter specialdesigner vi placement prints og all over prints fra bunden, som passer ind i en konkret kollektion eller efter ønske.

illustrationer & print-design

Vi laver unikke håndtegninger og avancerede prints

get a free digital marketing audit

Improve your digital marketing strategy with a free professional analysis. Leave your details below and a member of our team will get back to you within 24 hours.